Excursió Parc de Cervantes

ActivitatsComments Off on Excursió Parc de Cervantes

Demà 20 d’abril anirem d’excursió al parc de Cervantes. El parc és un espai verd esplèndid i obert, que es distingeix per les grans zones de gespa, els camins amples i la suavitat del pendent del terreny. Són característiques que en fan un lloc molt apreciat per passejants i esportistes, sobretot els ciclistes i els corredors.

El Roserar de Cervantes conté prop de 10.000 rosers d’unes 2.000 espècies i varietats diferents que en el millor moment de la floració -entre els mesos de maig i juliol- poden arribar a presentar, pel cap baix, prop de 150.000 roses obertes alhora.
Un circuit botànic que travessa tot el roserar permet viatjar, a través dels rosers, per Àsia, l’Orient Mitjà, Europa i Amèrica. Hi ha parterres dedicats a les espècies silvestres, agrupades segons el seu país d’origen, i d’altres dedicats als rosers híbrids antics, obtinguts abans de 1876 i que ja van cultivar egipcis, grecs i romans.


 Recordeu que com l’excursió és de tot el dia, cal portar dins la motxilla: 2 entrepans, 1 aigua (petita), postres (suc, o fruita tallada), anorac de niló i una muda completa.

En el cas de que encara utilitzi bolquers o si fa poc que han deixat d’utilitzar-los, han de portar: 3 bolquers.

La sortida serà a les 10h sortirem desde el punt de trobada de sempre, i la tornada serà a les 16h al mateix punt.

Comments are closed.

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny hola@delerdisseny.com