Festa del color vermell

ActivitatsNotíciesComments Off on Festa del color vermell

Avui ha sigut el dia del Vermell, uns dels colors primaris que hem escollit per fer una festa del aprenentatge, per aprendre i diferenciar colors i aprofitar per parlar, tocar, observar tot allò que ens rodeja.

La cargoleta més matinera. Els cargols han observat làmines de fotografies d’objectes, paissatges, animals… de color vermell.

Cargols, Conills i Lleons tots ens hem vestit de vermell.

Els Lleons han fet uns murals preciosos combinant diferents tècniques que ajuden als nens a millorar en la motricitat fina. Agafant els dacs, enganxant paper de cel·lofana i enganxant gomets els ajuda a entrenar la percepció viso-motriu, la relació entre el que veu i el que agafa.

A la majoria d’adults s’els hi passa per alt que totes aquestes accions són vitals per a un correcte desenvolupament del nen, ja que permetrà que més endavant agafi bé la cullera per menjar, faci els moviments necessaris per cordar-se els botons i per fer tot allò que fem de manera quotidiana.

A banda d’altres aprenentatges com són l’expressió artística, la relació amb els companys, l’espai,…

Comments are closed.

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny hola@delerdisseny.com