Festa del color vermell

Avui ha sigut el dia del Vermell, uns dels colors primaris que hem escollit per fer una festa del aprenentatge, per aprendre i diferenciar colors i aprofitar per parlar, tocar, observar tot allò que ens rodeja.

La cargoleta més matinera. Els cargols han observat làmines de fotografies d’objectes, paissatges, animals… de color vermell.

Cargols, Conills i Lleons tots ens hem vestit de vermell.

Els Lleons han fet uns murals preciosos combinant diferents tècniques que ajuden als nens a millorar en la motricitat fina. Agafant els dacs, enganxant paper de cel·lofana i enganxant gomets els ajuda a entrenar la percepció viso-motriu, la relació entre el que veu i el que agafa.

A la majoria d’adults s’els hi passa per alt que totes aquestes accions són vitals per a un correcte desenvolupament del nen, ja que permetrà que més endavant agafi bé la cullera per menjar, faci els moviments necessaris per cordar-se els botons i per fer tot allò que fem de manera quotidiana.

A banda d’altres aprenentatges com són l’expressió artística, la relació amb els companys, l’espai,…

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny hola@delerdisseny.com