Instal·lacions del centre

El vestíbul

A l’entrada del centre hi ha el vestíbul i el despatx de direcció. I també trobareu un tauler de notícies on podreu veure exposats els treballs que esl alumnes van fent durant el curs.


Les aules

L’educació infantil és l’etapa educativa preobligatòria que s’imparteix als infants de 0 a 6 anys i està dividida en dos cicles: el primer de 0 a 3 anys, i el segon de 3 a 6 anys. A l’escola Òmicron abarquem tot el primer cicle de l’educació infantil.

Cargols  Nadons

classe-cargols03

Els Cargols són els més petits de l’escola.

Tot i que en aquestes edats es fàcil creure que el nen només menja i dorm, és tot el contrari, durant aquest període el bebè descobreix tot un nou món de coses que l’envolten, les quals ha d’explorar amb els ulls, les mans i inclós la boca.

Mica en mica es va tornant més independent i gaudeix explorant tot allò que veu i que li crida l’atenció, descobreix colors, textures, gustos, formes, sons….

Conills  P1

classe-conills01

Són els que fan un canvi més espectacular al llarg del curs.

Passen d’una quasi total dependència de l’adult a una certa autonomia: comencen a caminar, més endavant a menjar sols (primer triturat i després a trossets), comencen a dir paraules soltes…

Al començament necessiten la presència i referència constant de l’educadora. De mica en mica es van introduint activitats col·lectives: cantem, expliquem contes, ballem…

 

Lleons  P2

classe-lleons03

Són actius. Necessiten moure’s i mostren una curiositat innata per tot el que els envolta.

A classe fem activitats curtes per no perdre l’atenció. Les relacions amb els companys es fomenten i creixen mitjançant el joc lliure o dirigit.

Es motiva l’autonomia i es reforça amb el reconeixement els seus progressos en la independència a l’hora d’anar al lavabo, beure aigua, vestir-se, i fer les seves tasques.


Menjador i cuina

L’Escola Bressol Òmicron compta amb cuina pròpia i elabora diversos menús diaris dissenyats en funció de les edats i per tal que els nens adquireixin uns correctes hàbits alimentaris.

cuina

menjador

 


Sala d’usos múltiples

En aquesta sala fem activitats molt variades, sobretot els mesos en que fa fred. Es una sala molt àmplia i aquí fem classes de música, psicomotricitat i celebrem festes com el Tió de Nadal, fem panellets, etc…

Tot seguit podeu veure vídeos de la setmana de la música


Terrasses coberta i exterior

Tenim dos terrasses grans on sortim a jugar, fem classes de música quan fa bon temps, expliquem contes amb titelles, celebrem festes com el Carnestoltes i també fem experiments de l’hort i juguem amb l’aigua els mesos d’estiu.

pati01
pati02
pati03 

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny [email protected]