Classe dels Cargols

Els Cargols són els més petits de l’escola.

Tot i que en aquestes edats es fàcil creure que el nen només menja i dorm, és tot el contrari, durant aquest període el bebè descobreix tot un nou món de coses que l’envolten, les quals ha d’explorar amb els ulls, les mans i inclós la boca.

El bebè descobreix tot un nou món de coses que l’envolten.

Mica en mica es va tornant més independent i gaudeix explorant tot allò que veu i que li crida l’atenció, descobreix colors, textures, gustos, formes, sons….

Per això en aquestes edats es fan diverses activitats per estimular al nen en tots aquests sentits. Fem la panera dels tresors on el nen podrá explorar un munt d’objectes i materials, cantem cançons, experimentem amb els sentits: el gust, l’olfacte, la vista, el tacte, i l’oïda.


PAQUI

PAQUI EDUCADORA INFANTIL DE NADONS

Des del començament de l’escola l’any 1981 ha estat educadora d’infants de 0 a 1 anys a Òmicron.

Alguns ja són fills d’antics alumnes.


Com són els nadons?

Als nadons els hi encanta explorar amb els seus sentits, toquen i observen tot sense perdre’n cap detall. Fan servir sobretot el tacte i es posen a la boca els objectes, és una particularitat de l’èsser humà que ve determinada per l’interès a provar amb el tacte oral aquells objectes que manipulem i veiem.

La informació que recullen a través dels seus actes, és interpretada i organitzada pel seu cervell, creant-ne així les bases per poder aprendre més.

Quan ja s’aguanten asseguts, els jocs i activitats es tornen més complexes. Els agrada picar un objecte amb un altre, buscar persones i objectes que s’amaguen…

Tots tenen la seva estoneta d’exclusivitat, perquè per a nosaltres és important que se sentin segurs, estimats, protegits, atesos i sobretot que estiguin feliços durant l’estada a l’escola.

Per tal de respectar els diferents nivells maduratius fem activitats que puguin donar resposta a totes les necessitats.

 

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny [email protected]