Setmana de la música

NotíciesComments Off on Setmana de la música
La setmana vinent celebrarem la setmana de la música. Tindrem activitats musicals cada dia.

Tenim la sort de comptar amb pares d’alumnes i amics de l’escola que faran possible veure i escoltar instruments de corda, vent i percussió.

Dilluns, el Charles i la Clara, pares de la Lou, de la classe de Cargols, i membres de l’orquestra del Liceu, faran una petita audició amb violí i violoncel.

Dimarts, el Guillem, important luthier format a Cremona i amb taller a Barcelona, explicarà com és i demostrarà com sona un dels instruments que ell ha fet.

Dimecres serà hora de començar a sentir alguns instruments de corda, com diferents components de la família de flautes de bec; ho farà possible el professor Constantí Sotelo, director de la coral Canticorum i organitzadorde les trobades de corals de secundària i primària, amb milers d’adolescents participants.
Dijous, repassarem totes les cançons del repertori de tardor i nadal amb acompanyament  de tots els nens i nenes amb els instruments de percussió.

Divendres, tancarem la setmana a ritme de trombó de colissa (trombó de vares) tocat per l’Humbert, exprofessor de música del centre.

Comments are closed.

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny hola@delerdisseny.com