Setmana de la música

La setmana vinent celebrarem la setmana de la música. Tindrem activitats musicals cada dia.

Tenim la sort de comptar amb pares d’alumnes i amics de l’escola que faran possible veure i escoltar instruments de corda, vent i percussió.

Dilluns, el Charles i la Clara, pares de la Lou, de la classe de Cargols, i membres de l’orquestra del Liceu, faran una petita audició amb violí i violoncel.

Dimarts, el Guillem, important luthier format a Cremona i amb taller a Barcelona, explicarà com és i demostrarà com sona un dels instruments que ell ha fet.

Dimecres serà hora de començar a sentir alguns instruments de corda, com diferents components de la família de flautes de bec; ho farà possible el professor Constantí Sotelo, director de la coral Canticorum i organitzadorde les trobades de corals de secundària i primària, amb milers d’adolescents participants.
Dijous, repassarem totes les cançons del repertori de tardor i nadal amb acompanyament  de tots els nens i nenes amb els instruments de percussió.

Divendres, tancarem la setmana a ritme de trombó de colissa (trombó de vares) tocat per l’Humbert, exprofessor de música del centre.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny hola@delerdisseny.com