Activitats

Dins l’horari lectiu l’escola Òmicron ofereix activitats que es desenvolupen en consonància amb el currículum establert pel Departament d’Ensenyament i es reforcen aspectes com poden ser la música o la psicomotricitat.


Activitats curriculars complementàries

En el nostre centre s’ofereixen com a activitats lectives sense cost addicional per als pares: Música i Psicomotricitat.

Música

musica01

Dos cops per setmana, a l’aula d’usos múltiples, els alumnes fan música amb el Dani, professor titulat en música i pianista. Aprenen cançons infantils, populars, i moltes més.

Practiquen el ritme amb instruments de percussió, discriminen el timbre dels diferents instruments que veuen i escolten, així com la sevadiferent intensitat: piano, trombó, tambor, flauta dolça, maraques, plats, triangle, cascabells, flabiol,… i van adquirint els diferents elements del llenguatge musical.

  • Activitat per a tots als nens, de 0 a 3 anys.

Psicomotricitat

psicomotricitat

Les sessions de psicomotricitat es basen en el moviment corporal a través de jocs col·lectius.

Es treballa el control en el moviment, la coordinació global i segmentària, l’equilibri, la orientació en l’espai i el temps, la lateralitat… Són activitats que potencien la cooperació i fomenten la conciència de grup.
Segons el tipus d’activitats les sessions es poden realitzar al pati, a l’aula d’úsos múltiples o dins l’aula.

  • Activitat per a tots als nens, de 0 a 3 anys.

Activitats lectives fora del centre escolar

Durant el curs es fan activitats des dels dos anys: excursions, visites programades i sortides a teatres. Els nens i nenes que no assisteixin a aquestes activitats lectives no tindran classe.

  • Els dies d’excursió la recollida dels nens i nenes es a les 16,00 h.

Excursions

excursio-cervantes

En horari escolar, durant el curs es fan sortides un cop al mes, es visiten diferents parcs de Barcelona: Parc de Cervantes, Torreblanca, Laberint d’Horta, Diagonal Mar, etc…

Aquestes visites permeten situacions de socialització amb els companys, diferents de les de l’escola, esbargir-se, gaudir de l’aire lliure i conèixer Barcelona.

Les dates previstes es compliran sempre que el temps ho permeti.

Si no és així, per causes metereològiques, l’excursió quedarà ajornada per quan es pugui.

  • Activitat a partir dels 2 anys.

Teatre

teatre-pintamusica01

En horari escolar, durant el curs es fan sortides al teatre un cop per trimestre.

Veiem obres de teatre especialment dissenyades per a nens petits: representació de contes, teatre de titelles, petits concerts o representacions musicals. I s’ho passen d’allò més bé!

  • Activitat a partir dels 2 anys.

© 2015 Escola bressol Òmicron. Tots els drets reservats / Disseny & manteniment per Deler Estudi de disseny [email protected]